a Qomo interaktiv táblasorozata

Email Nyomtat PDF

A QOMO cég interaktív táblái kemény, strapabíró felülettel rendelkeznek, ennek megfelelően zsúfolt osztálytermekben is megállják a helyüket. A tábla akkor is működik, ha a felülete karcos, repedt vagy sérült.

Technológiájuk alapján 2 nagy csoportba sorolhatjuk őket

  • elektromágneses elven működő, egyszerre 2 tollal vezérelhető táblák
  • infravörös érzékelő kerettel ellátott táblaszéria, matt, vagy acélkerámia-borítású felülettel, melyen hagyományos táblaíró filccel is dolgozhatunk


A QOMO QWB elektromágneses elven működő interaktív táblasorozata egyszerre 2 tollal vezérelhető, úgynevezett dual-penes táblavezérlési megoldást kínál. A tábla felülete matt, vetítéshez optimalizált., így a táblánál állva vezérelhetjük számítógépünket.  Az előadás közben elkészült táblakép, anyagok elmenthetők és bármikor hozzáférhetőek. A Qomo által fejlesztett FlowWorks táblaszoftver használata könnyen elsajátítható, és bármelyik táblával használható.

 

A QOMO QWB infravörös szériájánál a tábla keretének mind a négy oldala infravörös jeleket bocsát ki és érzékel, és ezzel mintegy infravörös felületet képez közvetlenül a tábla fölött. A szenzorok érzékelnek bármilyen, ebben a térben történő mozgást. Ez lehetővé teszi a felhasználónak, hogy szinte bármilyen mutatóeszközzel irányítsa a táblát: ujjal, tollal, mutatópálcával. Amint a tábla felülete érzékeli az érintést, az elektronika pontosan kiszámolja az adott pont koordinátáit, a szoftver pedig felkínálja használó számára a választást, hogy az adott érintést egérkattintásnak, vonalhúzásnak vagy más funkciónak kell-e értelmezni.

Az infravörös érzékelős technológia lehetőséget ad arra, hogy a tábla felületét olyan acélkerámia borítással lássák el, melyre hagyományos tollal is írhatunk. Így akár kisebb termekben sem kell lemondanunk a hagyományos és az interaktív megoldásokról.

Az igazán interaktív tanórákhoz állítson össze saját igényeire szabott rendszert. Az interaktív táblát kiegészítheti dokumentumkamerával, melynek segítségével bármilyen apró tárgyat, vagy bemutatandó dokumentum képét, vagy egy folyamatot vetíthet ki a vászonra (interaktív tábla felületére). A dokumentumkamerák bizonyos típusai képesek multimédiás központként is működni, és ehhez csak egy projektorra és vászonra van szüksége. Ha kíváncsi hallgatósága véleményére, tudására, használjon szavazórendszert, mellyel a válaszok azonnal kiértékelhetők és be is mutathatók. Ha nem szeretne, vagy nem tud a tábla mellett állni, Önnek találták ki a távvezérlő kézitáblát, vagy az interaktív panelt, melynek segítségével a táblától messzebb elhelyezkedve is szabadon dolgozhat, és minden funkciót elérhet.

Mielőtt interaktív táblát vásárolna, gondolja végig céljait, szempontjait, ehhez nyújtunk egy kis segítséget itt. Keressen bennünket bátran, ha kérdése van.

 

Hogyan válasszak táblát?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időről időre értesülhet az interaktív világ aktualitásairól és akcióinkról, újdonságainkról!
Név:*
E-mail:*
intézmény:
OM kód:
Hány interaktív táblájuk van?:
Interaktív táblák típusa:

QOMO HiteVision
Ön itt van: Főoldal Interaktív eszközök Interaktív táblák a Qomo interaktiv táblasorozata

Elérhetőségeink

Stiefel Eurocart Kft. |  1155 Budapest, Kolozsvár u. 13., +36 (1) 451-20-16