Qomo HiteVision - Kína vezető interaktív tábla gyártója

Email Nyomtat PDF

Qomo logoA QOMO a HiteVision, az egyik legnagyobb kínai audiovizuális eszköz gyártó cég világszerte használt védjegye. A cég székhelye Pekingben van.

A QOMO HiteVision egy dinamikus, innovatív és folyamatosan növekvő cég. Célja, hogy új, hatékony prezentációs technológiákat fejlesszen ki, amelyek alkalmazkodnak az Ön egyedi igényeihez. A Qomo rendelkezik a kellő szakértelemmel és elkötelezettséggel, hogy elérje ezt a célt!

A QOMO HiteVision változatos termékskálát kínál amely az érintőképernyős információs rendszerektől az interaktív táblákon át a nagy felbontású dokumentum kamerákig terjed. Ismerje meg ezeket a kiváló termékeket a Stiefel kínálatában!


A cég nemzetközi értékesítési, marketing és ügyfélszolgálati központja az USA-ban, Michigan-ben található . Ebben a központban, egy barátságos, tapasztalt és magasan képzett csapat dolgozik, amelynek az a küldetése, hogy az Ön igényeinek megfelelő, sőt azt meghaladó technológiákat fejlesszen ki és vezessen be.
Az USA-n kívül a Qomo tapasztalt és szakmailag képzett kereskedelmi partnerekkel működik együtt az egész világon. A QOMO HiteVision-t képviselő cégek rendelkeznek a megfelelő felszereléssel és szakértelemmel, hogy képesek legyenek az Ön prezentációs eszköz igényeit magas fokon kielégíteni.


A Qomo kezdetei az 1990-es évekre nyúltak vissza, amikor a felhasználók igényeit tapasztalat és a mindennapi használat során felismerve elkezdte integrátori tevékenységét. Mára a cég sikereinek listája egyre hosszabb: A HiteVision-nek ma több mint 26 leányvállalata és több száz kereskedő partnere van szerte Kínában. Egy sor elismerésben részesült, mint például a "Top 100 kínai számítógép-forgalmazó" cím, és elnyerte a Hitachi és a Mitsubishi termékek kizárólagos forgalmazói jogát is Kínában. Az utóbbi években a QOMO HiteVision elsősorban arra koncentrál, hogy termékeit az egész világon megismertesse az igényes vásárlókkal.

A QOMO név a Mount Everest, a világ legmagasabb hegycsúcsának tibeti nevéből származik. A Qomolangma a legmagasabb pont a Földön, a Qomo célja pedig az, hogy ügyfeleit új magasságokba vezesse. A QOMO HiteVision mindig is elkötelezetten dolgozott azért, hogy elérje az innováció, a technológiai fejlesztés és az ügyfelek elégedettségének újabb és újabb csúcsait.A jövő tisztán látszik, és a csúcs elérhető!

 

 

Hogyan válasszak táblát?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időről időre értesülhet az interaktív világ aktualitásairól és akcióinkról, újdonságainkról!
Név:*
E-mail:*
intézmény:
OM kód:
Hány interaktív táblájuk van?:
Interaktív táblák típusa:

QOMO HiteVision
Ön itt van: Főoldal Interaktív eszközök Interaktív táblák Qomo HiteVision - Kína vezető interaktív tábla gyártója

Elérhetőségeink

Stiefel Eurocart Kft. |  1155 Budapest, Kolozsvár u. 13., +36 (1) 451-20-16